wij zijn

Broodnodig Web Afb Sjabloon 1 Min

brood-nodig

wij zijn

videomarketing

Wij van Broodnodig vinden dat videomarketing een cruciale rol heeft in de communicatiestrategie waarbij er wordt gestreefd naar te gekke resultaten en continuïteit. Maar echter kost dat tijd, expertise en snappen we dat er wordt getwijfeld of het überhaupt geld waard is. Daarom laten wij graag zien wat videomarketing voor je kan betekenen. Zo kunnen we je continu ondersteunen op het gebied van videomarketing. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent. En wij kunnen doen waar we van houden.

Broodnodig Web Afb Sjabloon 1 Min

videomarketing?

waarom

“The average millennial span is now 9 seconds. Which means you might not catch the end of th…”

Experts verwachten dat ongeveer 82% van alle online content in 2022 video zal zijn. Video’s helpen ons in keuzes maken, het vermaakt ons en het helpt ons iets te begrijpen. Maar wil je tussen die 82% opvallen met video’s zal daar werk van moeten gemaakt. Een video kan al snel verdwijnen tussen de ruis als de inhoud en de afzet niet voldoet aan bepaalde waarden. Wist je bijvoorbeeld dat 85% van de facebook video’s zonder geluid wordt gezien?

Het is dus niet alleen de video die aan een bepaalde kwaliteit moet voldoen maar ook het publiceren. De samenwerking zorgt voor resultaten zoals:

  • Leads van hogere kwaliteit
  • Vermindering van support telefoontjes
  • Meer traffic naar je website
  • Langere bezoektijden op je website
  • Verhoging in betrokkenheid (likes, shares en comments)
Bekijk ons werk

+80%

“Wanneer een landingpage een how-to video bevat kan de conversie percentage wel met 80% stijgen.”

koffie,
puddingbroodje
of een biertje?

We hebben een gezellig kantoor
waar we je graag ontmoeten.

waar wacht je op?