Boer Bart

Boer Bart is een boer met een eigen visie en nu ook een boer met een eigen kaas: de Tjonger. Het unieke aan Boer Bart én zijn kaas is het verhaal. Het doel was om de kaas een extra lading te geven, een extra emotionele lading. Hierdoor wint Boer Bart een stukje waardering en heeft de doelgroep eerder oog voor zijn kaas dan de massaproductie kaas die in de winkel ligt.

Gele Balk


het juiste hart is goud waard

Het vernuft van deze korte film zit in de emotie, de ambacht van het vak en het verhaal. Dit geeft de kaas een extra een extra lading, men eet de kaas niet zoals andere massaproductie kazen maar met een extra gedachte. De doelgroep weet waar de melk vandaan komt, waar de kaas gemaakt is en wie er aan gewerkt hebben. Je zou bijna kunnen zeggen dat je de passie en ambacht kunt proeven.een video met hart en ziel

Boer Bart begint, net als de meeste boeren, ‘s ochtends vroeg al voordat de meeste mensen wakker zijn, hij werkt ook op een unieke ambachtelijk wijze samen met de natuur, zijn koeien zijn niet de doorsnee koeien en dankzij Boer Bart z’n werkwijze hebben deze koeien ook nog eens een heerlijk vrij leven.  Door deze en nog meerdere elementen op een unieke manier in beeld te brengen kregen we de emotie te pakken die we zochten. Daarnaast was het gehele verhaal achter de kaas en de werkwijze van Boer Bart ontzettend geschikt om in beeld te brengen!


of we harten hebben veroverd?

❤ 50.000+ weergaven op Youtube

❤ 25.000+  weergaven op facebook

❤ 47 keer gedeeld op facebook

❤ veel complimenten in de comments

❤ een boer die klaagt over het verkeerde merk koeien

een heerlijke samenwerking met Bevana

Voor het realiseren van deze korte film hebben wij samengewerkt met de mannen van bevana.nl ! Dat doen we graag, ook nu werken we nog geregeld met de mannen van Bevana en dat willen we ook nog graag in de toekomst blijven doen.