doppio

Wij kunnen niet zonder koffie, koffie staat aan de basis van onze creativiteit en productiviteit. Daarom vinden we het ook zeer speciaal dat we mogen samenwerken met Doppio Espresso! Doppio maakt namelijk van koffie drinken écht een beleving. Of dat in één van de 33 vestigingen is óf gewoon lekker thuis; met de koffie van Doppio ervaar je een echt verwenmomentje!
En precies dat komt naar voren in de video’s die via de nieuwsbrief van NS worden verspreidt.

Gele Balk

het juiste hart is goud waard

Het vernuft van deze video’s zit in de informatie die op een rustige en duidelijke manier wordt gebracht. De kijker krijgt in de “latte art” video te zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van de prachtige figuurtjes in de cappuccino. Deze video zorgt ervoor dat de kijker bij het drinken van de volgende cappuccino een sterkere beleving heeft! Je zou bijna kunnen zeggen dat je de ambacht kunt proeven 🙂

video met hart en ziel

Maar wat als je liever thuis je geniet momentje met de koffie van Doppio wilt hebben? Dan kun je met de Bialetti thuis koffie zetten zoals Italianen dat ook doen! Ook in deze video wordt rustig en duidelijk uitgelegd hoe dat gaat. Je moet er wel wat voor doen om als een échte Italiaan in je hollandse tuintje te kunnen genieten van een fijn kopje koffie! 

Uiteraard presenteert de video aan het einde de producten die de kijker nodig heeft om zo’n heerlijk geniet momentje thuis te beleven. Makkelijk verkrijgbaar in de webshop van Doppio!of we harten hebben veroverd?

❤ 6.000+ weergaven op youtube

❤ door link naar de webshop

❤ positieve reacties

❤ én 1 negatieve kijker die graag meer wil leren over de schenk technieken 🙂