pax groep

PAX is al bijna 100 jaar actief in de transport en dan doen ze op een eigen manier of zoals ze zelf zeggen: “Our way, all the way”. PAX kreeg een verbeterde positionering inclusief een prachtige website. Aan ons de taak om in een epische (maar toch realistische) video het verhaal van PAX te vertellen. Want geloof ons maar: er komt behoorlijk wat kijken bij transport & logistiek.

Gele Balk

het juiste hart is goud waard

Het vernuft van deze korte film zit in de emotie en de beleving van het verhaal. De wereld van transport & logistiek draait naast doorzettingsvermogen en kracht juist ook om precisie en vakmanschap. Het is groots, ruig maar er wordt ook op de millimeter precies gewerkt. Daarnaast zijn de werknemers zeer belangrijk voor PAX!

een korte film met hart en ziel

De werknemers van PAX zijn het gezicht van het bedrijf, door hun centraal in de video te verwerken zorgen we ervoor dat het karakter van PAX sterk naar voren komt. De mannen en vrouwen van PAX zijn ruig, harde werkers maar ook zeer secuur en geloof het of niet maar de stoerste chauffeurs zijn stiekem ook de allerliefste werknemers van PAX.

of we harten veroverd hebben?


❤ 3.000+ weergaven op social media

❤ trotse werknemers

❤ tevreden klant