sc joure

SC Joure kwam naar ons toe met de vraag of wij ook een korte film over hun vrijwilligers konden maken, als bedankje vanuit de club richting de vrijwilligers. Een prachtige vraag die wij met alle beschikbare handen hebben aangepakt. 

Gele Balk

het juiste hart is goud waard

Het vernuft van deze korte film zit in de emotie. Door de vrijwilligers zeer oprecht en realistisch in beeld te brengen in samenwerking met een vleugje emotie konden wij de juiste snaar raken.

Het doel was om een documentaire feeling in de korte film te verwerken. De korte film werd speciaal voor de vrijwilligersavond gemaakt, dus voor de verandering draait het niet om snelle, korte en behapbare online content maar juist om een langer durende ervaring waarin de doelgroep meegenomen wordt! 


een video met hart en ziel

Het was uiteraard belangrijk dat geen vrijwilliger zich buitengesloten voelde, juist die samenhorigheid spreekt boekdelen. Nee maar serieus… met de verhalen die wij hebben gehoord tijden het filmen kunnen we wel een boek schrijven! Door allerlei verschillende aspecten van het vrijwilligerswerk in beeld te brengen hebben we ervoor gezorgd dat er geen vrijwilligers was die niet in het hart geraakt werd door de korte film. 

of we harten hebben veroverd?

❤ kippenvel tijdens de vrijwilligersavond

❤ hier en daar een traantje

❤ meer dan 6.000 views op de Facebookpagina van SC Joure 

❤ vrijwilligers vertelden spontaan op straat aan ons dat ze de film mooi vonden