ziekenhuis tjongerschans

Vanuit onze grote vrienden (en buren) van Sprog kwam de vraag of wij hun ook konden helpen met het filmen van het verhaal van het Ziekenhuis Tjongerschans. Zoals jullie waarschijnlijk al weten maken wij video’s, dus ons antwoord was: “jazeker!”.

Het doel van de korte film over het verhaal van de Tjongerschans was het “wij-gevoel” creëren bij de werknemers. Het verhaal van het ziekenhuis naar buiten toe vertalen en algemene promotie van het ziekenhuis.

Gele Balk


het juiste hart is goud waard

Het vernuft van deze korte film zit in de emotie en het verhaal. Het script is ontwikkeld door Sprog en het was aan ons de taak om dit script ook tot leven te laten komen op beeld! Dit vroeg tijdens het filmen om een proactieve houding. Doordat er met echte werknemers en patiënten gewerkt werd moesten er veel shots ter plekke creatief ingevuld worden. Alles met het script in het achterhoofd uiteraard.een video met hart en ziel

De kijker wordt geraakt doordat het ziekenhuis, haar werknemers en de patiënten op een realistische en authentieke manier in beeld worden gebracht. Het verhaal komt naar voren door alle facetten van het ziekenhuis te laten zien, het mooie maar ook het iets minder mooie. 


of we harten hebben veroverd?

❤ 26.000+ weergaven op social media


❤ 218 keer gedeeld op facebook


❤ trotse werknemers