diensten

dit zijn onze

begrijpen, vermaken, verbinden

video’s om te

klaar om op te vallen?

Onze diensten bestaan uit vier werkzaamheden waarbij we alles maken wat gepaard gaat met video’s. 82% van al het internetverkeer bestaat uit video’s. Het helpt ons iets te begrijpen, het vermaakt ons en het verbindt ons. Wil je opvallen tussen die 82%? Dan moet je er werk van maken. Een video verdwijnt al snel in deze ruis als de inhoud en afzet niet voldoen aan bepaalde voorwaarden. Wist je bijvoorbeeld dat 85% van de Facebook video’s zonder geluid wordt bekeken?

Kopje koffie doen?

video

strategie

Hoe verbind de kijker met je product, dienst of merk? En hoe houd je de kijker vervolgens geïnteresseerd? Tijdens het opzetten van een video strategie gaan we op zoek naar jouw doelstelling en creëren we een stappenplan om te gekke resultaten te behalen.

Zet de eerste stap

video

productie

Er zijn veel verschillende vormen van video’s die allemaal voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Bij een video productie gaan op zoek naar de video die perfect aansluit op jouw vraag. Bijvoorbeeld een bedrijfsvideo, testimonial, reportages of een explainer video.

Draaidag plannen?

video

campagne

Wil je vacatures vullen? Meer naamsbekendheid in de omgeving of heb je een specifiek nieuw product dat gepromoot moet worden? Bij een video campagne bundelen wel de krachten van adverteren en video’s voor krachtige en treffende promotie. 

Ga voor maximaal bereik

video

kalender

Hoe zorg je voor betrokkenheid en interactie met je doelgroep? Bij een video kalender gaan we niet één of twee video’s maken maar vele video’s die verspreid gepubliceerd worden over een langere periode. Zo heb jij een kalender vol goede content.

Tijd voor koffie

Samenwerken?

Laten we beginnen met een kop koffie!

Vul onderstaand contactformulier in, of stuur ons een WhatsAppbericht.

  • Hidden

Hartje

Overige diensten

Bedrijfsvideo laten maken >
Videoproductiebedrijf >

koffie,
puddingbroodje
of een biertje?

Alles begint met een goed gesprek.

Reserveer alvast een kopje