videopartner

word onze
Broodnodig Web Afb Sjabloon 1 Min

langertermijn denkers

Wij zijn

Wij nemen je bij de hand

Videomarketing is een doorlopend traject dat altijd zal moeten worden aangewakkerd. Het kost tijd, moeite en expertise om met videomarketing resultaten te halen. Maar het is onmisbaar voor bedrijven die in deze tijd willen groeien.

Bij een partnerschap nemen we je bij de hand en gaan we aan de slag met een videomarketing strategie. Maandelijks gaan we sparren en bedenken hoe we een contentkalender kunnen vullen en geven we je instructies en advies voor het inzetten van videomarketing. Middels ons netwerk en eigen expertise zorgen we voor de juiste oplossingen. Zo kan het ene moment een livestream interessant zijn en het andere juist een uitgedachte videocampagne. Jij wordt continu ontzorgt, behaalt resultaten en wij hebben de tijd van ons leven.

Kopje koffie?

Al diverse filmpjes laten maken door Jelte en Reitse. Altijd enthousiast, meedenkend en flexibel. De opnames zijn gemoedelijk, waardoor de mensen voor de camera zich ook prettig en ontspannen voelen. Dat zie je terug in het eindproduct. Een aanrader om mee samen te werken!

Naomi Respicio-Dijkstra Gemeente Heerenveen

In korte tijd super toffe video’s geproduceerd en gepubliceerd voor ROC Friese Poort. Fijn dat er meegedacht wordt en dat ze een flexibele houding hebben. Dat maakte het een erg fijne samenwerking!

Kiki Merkies ROC Friese Poort
Broodnodig Web Afb Sjabloon 1 Min

videomarketing?

waarom

“The average millennial span is now 9 seconds. Which means you might not catch the end of th…”

Experts verwachten dat ongeveer 82% van alle online content in 2022 video zal zijn. Video’s helpen ons in keuzes maken, het vermaakt ons en het helpt ons iets te begrijpen. Maar wil je tussen die 82% opvallen met video’s zal daar werk van moeten gemaakt. Een video kan al snel verdwijnen tussen de ruis als de inhoud en de afzet niet voldoet aan bepaalde waarden. Wist je bijvoorbeeld dat 85% van de facebook video’s zonder geluid wordt gezien?

Het is dus niet alleen de video die aan een bepaalde kwaliteit moet voldoen maar ook het publiceren. De samenwerking zorgt voor resultaten zoals:

  • Leads van hogere kwaliteit
  • Vermindering van support telefoontjes
  • Meer traffic naar je website
  • Langere bezoektijden op je website
  • Verhoging in betrokkenheid (likes, shares en comments)
Bekijk ons werk

+80%

“Wanneer een landingpage een how-to video bevat kan
de conversie percentage wel met 80% stijgen.”


– Review42, Iva Marinova – 19 mei 2020

koffie,
puddingbroodje
of een biertje?

We hebben een gezellig kantoor
waar we je graag ontmoeten.

waar wacht je op?